یکی از غذاهای ایرانی مجلسی باقالی پلو با ماهیچه یا گردن است که معمولا در مراسم مهمی مثل عروسی سرو میشود. در اصل این غذا را با ماهیچه یا گردن گوسفند درست میکنند اما بعضیها آن را با مرغ میخورند. حتی در بعضی از نقاط جنوبی کشور باقالی پلو را با ماهی سرو میکنند. در هر صورت ترکیب باقالی پلو با هریک از این موارد خوب و خوشمزه میشود و انتخاب نوع گوشت بستگی به سلیقه و رژیم غذایی شما دارد. در گام اول آنچیزی که اهمیت دارد، خود باقالی پلو است که در ادامه درباره طرز تهیه آن و نکاتی درباره خوش طعم شدن باقالی پلو توضیح خواهیم داد.
-
باقالی پلو با ماهیچه
-
باقالی پلو با مرغ
-
باقالی پلو با گردن
1-طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه مجلسی
مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه
- ماهیچه با استخوان گوسفندی :3 عدد
- پیاز خلالی شده :2 عدد
- سیر رنده شده :3 حبه
- برگ مو :3 عدد
- پودر پاپریکا :1 ق چ
- فلفل سیاه :نصف ق چ
- جوز هندی :نصف ق چ
- زعفران دم کرده :3 ق غ
- نمک :به میزان لازم
آشپزباشی
باقالی ,پلو ,ماهیچه ,ق ,پلو با ,عدد ,باقالی پلو ,پلو با ماهیچه ,ق چ ,پلو با ,طرز تهیهمنبع
طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی
طرز تهیه انواع باقالی پلو